Familiebedrijf

Een impressie:

 


 

Trouwen: van het meer traditionele feest tot de meest losse en ongedwongen trouwpartij met hapjesstandjes  doorheen de avond.......

Feesthuis 't Boldershof is  een familiebedrijf dat reeds  meer dan 90 jaar (sedert 2013)  feesten en evenementen verzorgt.

4 generaties lang staat een " Dezutter" aan het fornuis, stillaan een unicum in onze Vlaamse horecawereld. Twee oudleerlingen van de gerenomeerde hotelschool
" Ter Duinen " te Koksijde - vader en dochter - waken over de goede werking van de keukenbrigade.

Daarnaast bestaat de vaste ploeg uit jonge en gedreven mensen  met een degelijke horeca opleiding, aangevuld met een aantal bekwame leerlingen uit dezelfde hotelscholen, die met Mevrouw en een 2de dochter des huizes het zaalwerk en de service in goede banen weet te leiden.

Die werken allemaal samen om de vaste waarden en de ervaring die 't Boldershof al die jaren al te bieden heeft, te combineren met de vernieuwende ideeën van het jonge keukengeweld en een zeer degelijke service.  

Feesthuis 't Boldershof gelegen aan de rand van Brugge, langsheen de E40 tussen Oostende en Gent is dus gemakkelijk bereikbaar voor genodigden uit de beide Vlaanderen.

Met een zaalinterieur aangepast aan de hedendaagse normen, een mooie wandeltuin voor recepties en tuinfeesten, biedt 't Boldershof net dat ietsje meer. 

Voor vrijblijvende informatie over prijzen, mogelijkheden e.d. bent U steeds welkom
op woensdag en donderdag tot 20.00 uur, of later na afspraak.

In onze prijzen zijn  het gebruik van de zaal en bediening inbegrepen.

 

Klik snel door naar informatie over menu door hier te klikken