Huwelijk

Trouwen: van het meer traditionele feest tot 
de meest losse en ongdwongen t
rouwparty

In onze prijzen zijn  het gebruik van de zaal / tuinkamers / tuin en  bediening steeds  inbegrepen.


Met een feestzaal aangepast aan de hedendaagse normen en een ruime tuin is
 't Boldershof de ideale plaats voor Uw droomfeest. Uw huwelijksdag is één van de mooiste dagen van Uw leven en daar willen wij dan ook ons steentje aan bijdragen. 

Met zijn ligging is 't Boldershof ideaal gelegen, gemakkelijk bereikbaar (slechts op 500 meter van de E-40 / Afrit 9) in het centrum van Oostkamp, net naast het Beukenpark waar nog romantische foto's kunnen genomen worden. Met een royale parkeergelegenheid bieden wij genoeg plaats voor al uw gasten, zodat deze moeiteloos kunnen parkeren.

Voor de receptie en de ontvangst bieden wij U 2 tuinkamers aan die zicht geven op de ruime tuin, die zich ideaal leent tot het verzorgen van zonnige  recepties. De vernieuwde mooi ingerichte zaal geeft een prachtige omkadering aan het avondfeest, waar wij zorgen voor de culinaire toets.

Om een tafelschikking uit te werken die voldoet aan Uw wensen en verlangens, zitten wij met U aan tafel de week voor Uw feest. Wij bieden U de mogelijkheid van ronde, lange en ovale tafels van 8 tot....personen.

U kunt vrij beschikken over een beamer en draadloze microfoon om eventuele presentaties te laten zien aan Uw genodigden.


Maar om een beter zicht te krijgen over wat 't Boldershof allemaal te bieden heeft, kunt U vrijblijvend op woensdag en donderdag  even langskomen voor alle nodige informatie en dit tot 20 uur.

In onze prijzen zijn  het gebruik van de zaal en bediening inbegrepen.
Tafeldecoratie - bloemetjes en 5-armige kandelaars - zijn eveneens inbegrepen.
Bij mooi weer wordt Uw ontvangst verzorgd in de tuin, bij minder goed weer
in de tuinkamers.

Laat ons U vrijblijvend een voorstel uitwerken die aanleunt bij Uw
verwachtingen.

Trouwens, ieder feest heeft een eigen accent.

't Boldershof Oostkamp.............laat mensen feestelijk genieten.